Nežinomas įrašas nežinią apie ką

Ilga laiką neberašiau savo bloge galbūt todėl nes neesu toks kietas blogeris kaip kiti ir nemoku rišliai ir aiškiai išdėstyti minčių, o galbūt neturiu ką pasakyt.
Kaip nerašyčiau manau rašysiu ir toliau kaip kitaip ištobulinsiu savo įgūdžius bloginant :)

Na lyg ir nieko naujo pas mane. Na pasikeičiau OS vietoj Win xp PRO į LinuxMint tikrai esu patenkintas naudoju juos  apie 2 mėn tikrai daug geriau nei windowsai, bet ketinu grįžti prie Windows nes pasigedau softo su kuriuo dirbau bandžiau mokytis t.t yra alternatyvų, bet ne tas  įpratimas daro savo jeigu bučiau maždaug prieš 5-6  metus pradėjęs ne nuo win xp  o nuo ubuntu, linuxmint ir panašiai manau nekiltu noro pereiti prie kitos os neisižadų ir linuxmint bus antras pc linuxmint grįš į šį mano senuką 😉


Eh kas dar meilės fronte 😉 po ilgo laiko vėl pradėjom su buvusią meilę bendrauti, nors  prabėgo keletą metų, bet dar širdelė suvirpa ir ne man vienam. Bet tiesiog greičiausiai nelemta mums būti kartu.   Nenoriu gilintis šią tema 😉 Tai tiek.

Komentarų: 5 ↓

#1 Mantas 2010 balandžio 21 21:48

Ką čia norėjai pasakyt, nelabai iššifruoju:

jeigu bučiau maždaug prieš 5-6 metus pradėjęs ne nuo win xp o nuo ubuntu, linuxmint ir panašiai manau nekiltu noro pereiti prie kitos os neisižadų ir linuxmint bus antras pc linuxmint grįš į šį mano senuką

#2 nezinomas 2010 balandžio 21 22:06

ko čia nesuprast ? 😀

#3 Mantas 2010 balandžio 21 22:33

Pats gi matai, kad kažkoks žodžių kratinys. Bent jau pora kablelių būtų, tai vis susigaudyt galima būtų, kurie žodžiai prie kurios minties.

Visgi, jei gerai supratau, renkiesi arba win, arba lin. Nelabai suprantu, kas trukdo tame vieninteliame kompiuteryje laikyti tiek vieną, tiek kitą.

#4 nezinomas 2010 balandžio 21 22:38

o tai kam jas laikyti 2 jeigu 99 % laiko naudočiau WIN.

#5 Mantas 2010 balandžio 21 22:50

Dėl to vieno procento ir laikyt, negi trukdo.
Aš virš 99% laiko naudoju linux, bet tebėra ir Windows.

O ypač pačioje pradžioje, kai tik pradėjau naudot Linux, būtinai reikėjo dvigubo varianto, nes ant linux tik mokaisi, o windowsai jau žinomi. Staigiai sunku pereit prie visiškai kitokio produkto.